CONNECT YOUR SENSES – INTERIEURPROFESSIONALDAG

Maak je klaar voor een zintuiglijke reis als nooit tevoren!

Ben je retailer, productontwikkelaar, interieurontwerpers, stylist, heb je een passie voor interieur, dan mag je dit event niet missen. De Interieurprofessionaldag, die op 13 november wordt georganiseerd door de Woonindustrie, NIA Academie en BNS Crisp, is dan zeker iets voor jou.

Drie redenen om bij de Interieurprofessionaldag te zijn

Zinnenprikkelend programma

Met klinkende namen zoals onder andere trendwatcher Anne Marie Commandeur van het Stijlinstituut Amsterdam en designer Christoph Brach van Raw Color kom je oren en ogen tekort tijdens de Interieurprofessionaldag. Luister naar de trendlezingen, beleef verfrissende workshops en verstevig je netwerk op de bedrijvenmarkt.

Alvast in de mood komen?

Dutch Design Studio Raw Color heeft een fascinerende kijk op kleurgebruik. In hun podcastserie Colour Conversations op Spotify delen zij die fascinatie met andere experts.

Interieurnetwerk uitbreiden

De Interieurprofessionaldag is zo ingericht dat jij alle tijd en ruimte hebt om vakgenoten te ontmoeten, bij te praten met bekenden en je netwerk uit te breiden. En bezoek ook zeker de bedrijvenmarkt om andere mooie interieurmerken en hun producten beter te leren kennen. 

Enorm toegankelijk

Wij willen zoveel mogelijk interieurprofessionals bereiken tijdens de Interieurprofessionaldag. We zorgen daarom voor een laagdrempelig evenement met een hele scherpe ticketprijs, op een centrale locatie en een programma dat voor een brede doelgroep interessant is. Mis het niet en meld je snel aan via deze link.