Hoe werkt RetailTheater?

RetailTheater maakt winkels écht onderscheidend. Het platform beschikt over veel vakkennis, actuele inzichten en diverse casestudies en heeft de afgelopen vijfentwintig jaar ervaring opgedaan in het nationale en internationale retaillandschap.

Veel retailers vragen het zich af: is er nog toekomst voor de winkel in het straatbeeld? De concurrentie is groot, ook door de explosieve groei van het online aanbod. Het antwoord is echter een volmondig JA. Als je als retailer het verschil maakt tenminste… Eigen identiteit en onderscheidend vermogen zijn belangrijker dan ooit.

De aanpak van RetailTheater
Carin Frijters werkt met haar netwerk van retailspecialisten volgens de drie stappen inspiratie, co-creatie en activatie. Het is mogelijk om tijdens een adviestraject alle stappen te doorlopen, maar het kan ook prima werken om een onderdeel uit handen te nemen.

Samen aan de slag
Wil jij onderscheidend zijn en een adviestraject starten met RetailTheater? Neem dan contact op met Carin Frijters via carin@retailtheater.nl of rechtstreeks op 0622991709 en we nemen samen de mogelijkheden door.