Regisseur van Winkelbeleving

Carin Frijters werd nog nét niet achter de toonbank geboren maar het scheelde niet veel!

Zoek je een sparringpartner voor het neerzetten van een nieuw winkelconcept? Of wil je je bestaande winkelconcept een nieuwe impuls geven? Wil je een nulmeting doen van je winkel om het overzicht aan te scherpen en daarna het verschil te maken met een nieuw winkelontwerp en een actuele klantreis? Of vertrekt in de drukste tijd van het jaar onverwachts de formulemanager?

Wat je retailvraagstuk ook is, Carin is jouw sparringpartner, coach, moderator of creatief aanjager van de nodige veranderingsprocessen. Maar óók als je vastloopt met het maken van plannen en je gewoon wat meer richting wilt kun je bij Carin terecht. Alles is bespreekbaar.

Ze start een veranderingsproces altijd met een frisse blik op je bestaande winkelconcept. Met alle veranderingen waar de retailbranche aan onderhevig is, kun je daar mogelijk best hulp bij gebruiken. Carin scant de bestaande situatie en beoordeelt, spiegelt, adviseert en inspireert. Ze gebruikt daarbij het klantreis check-upmodel, waarbij ze volgens de drie stappen inspiratie, co-creatie en activatie je klantreis in een nieuw licht zet.

Ze werkt altijd met de juiste aandacht voor de aanwezige cultuur, met de focus op het behalen van het gewenste resultaat en het oplossen van het actuele probleem.

Op zoek naar een frisse blik en extra power bij het behalen van jouw retaildoelstellingen? Neem contact op met Carin Frijters, Regisseur van Winkelbeleveing via carin@retailtheater.nl of 06 22991709 voor een vrijblijvend gesprek over jouw wensen.

Regisseur van Winkelbeleving