Maak kennis met RetailTheater

3 Posted by - 23 maart 2017 - * Nieuws

Wij geloven in de toekomst van de fysieke winkel. De concurrentie is groot, zeker met de komst van online. Zorg dus dat je het verschil maakt!

RetailTheater is een netwerkorganisatie, online platform en boek ineen. In ons praktische boek leggen wij in heldere taal en met inspirerende voorbeelden uit wat de nieuwste spelregels in retail zijn. Maar dit veld verandert natuurlijk continue! Op onze blog en social media kanalen zijn wij er dus om de laatste inspiratie en tips & tricks te delen.

De aanpak van RetailTheater
RetailTheater werkt volgens de volgende vier stappen. We kunnen daarbij alle stappen doorlopen, maar we nemen uiteraard ook graag een onderdeel uit handen.

Stappenplan


Maak kennis met de Regisseur van Winkelbeleving
Regisseur Carin Frijters werkt, samen met de aangesloten retailspecialisten, volgens de inzichten uit het boek Prikkel de Koopknop. We helpen retailers, ketens en fabrikanten eigentijdse concepten te bedenken en helpen ze bovendien om hun winkelconcepten nog beter te maken. Maar ook op het gebied van styling, merchandise, product, routing en layout en activatie is nog veel te winnen en daar weten wij als geen ander raad mee!

Wil je dus praktisch advies op maat? Of ga je liever direct aan de slag met een van onze retailspecialisten? Neem contact met ons op. Wij gaan graag verder in gesprek.