MAAK KENNIS MET RETAILTHEATER

Wij geloven in de toekomst van de fysieke winkel. De concurrentie is groot, zeker met de komst van online. Zorg dus dat je het verschil maakt!

RetailTheater is een netwerkorganisatie, een online platform en een praktisch boek ineen. In ons praktische boek leggen wij in heldere taal en met inspirerende voorbeelden uit wat de nieuwste spelregels in retail zijn. Maar de branche verandert natuurlijk continue! Op onze blog en via onze socialmediakanalen delen wij daarom de laatste inspiratie en tips & tricks.

De aanpak van RetailTheater
RetailTheater werkt volgens de drie stappen inspiratie, co-creatie en activatie, zoals in onderstaand schema te zien is. We kunnen daarbij alle stappen doorlopen, maar we nemen uiteraard ook graag een onderdeel uit handen.

De aanpak van RetailTheater in drie stappen

Samen aan de slag
Elke klant legt een reis af. Die reis begint al vóórdat er iets gekocht is, gaat verder tijdens de aanschaf en loopt ook daarná nog door. Samen vormen die stappen de klantreis of customer journey. Tijdens de eerste stappen laten klanten zich (bewust of onbewust) inspireren. Ze oriënteren zich en bekijken het product of de service. Dat kan vandaag de dag echt op allerlei ‘plekken’, zowel fysiek als online.

De klantreis en expert check-up
Bij de klantreis gaat het dus letterlijk om de contactmomenten – de tijd tussen retailer en (potentiële) klant – en de verscholen kansen. Bij de klantreis en expert check-up kijkt RetailTheater als het ware letterlijk door de ogen van jouw klant en ontdekt zo waar de kansen tijdens deze reis liggen voor jouw concept. Het resultaat is een handzame en praktische rapportage waarmee je direct aan de slag kunt. Hoe uitgebreid die rapportage is, is afgestemd op jouw budget en wensen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Maak kennis met de Regisseur van Winkelbeleving
Carin Frijters werkt, samen met verschillende retailspecialisten, volgens de inzichten uit de boeken Prikkel de Koopknop, RetailTheater en de Retail Survival Guide. Zij helpt retailers, ketens en fabrikanten met het bedenken van nieuwe, eigentijdse concepten en met het verbeteren van bestaande (winkel-)concepten. Ook op het gebied van styling, merchandise, product, routing, lay-out en activatie is vaak nog veel te winnen en daar weet zij als geen ander raad mee!

Wil je praktisch advies op maat of ga je liever direct aan de slag met één van de retailspecialisten uit ons netwerk? Neem contact met ons op. Wij gaan graag verder met je in gesprek. Deze merken gingen je voor: