Maak kennis met RetailTheater

Wij geloven in de toekomst van de fysieke winkel. De concurrentie is groot, zeker met de komst van online. Zorg dus dat je het verschil maakt!

RetailTheater is een netwerkorganisatie, online platform en boek ineen. In ons praktische boek leggen wij in heldere taal en met inspirerende voorbeelden uit wat de nieuwste spelregels in retail zijn. Maar dit veld verandert natuurlijk continue! Op onze blog en social media kanalen zijn wij er dus om de laatste inspiratie en tips & tricks te delen.
De aanpak van RetailTheater
RetailTheater werkt volgens de volgende vier stappen. We kunnen daarbij alle stappen doorlopen, maar we nemen uiteraard ook graag een onderdeel uit handen.

Stappenplan

Samen aan de slag

Elke klant legt een reis af. Die reis begint al voordat er iets gekocht is, gaat verder tijdens de aanschaf en loopt ook daarna nog door. Samen vormen die stappen de klantreis ofwel customer journey. Tijdens de eerste ‘stappen’ laten klanten zich (bewust of onbewust) inspireren. Ze oriënteren zich en bekijken het product of de service. Dat kan vandaag de dag echt op allerlei ‘plekken’.

 

De klantreis en expert check-up

Bij de klantreis gaat het dus letterlijk om de contactmomenten -tijd tussen retailer en (potentiële) klant- en de verscholen kansen. Bij de klantreis en expert check-up kijkt de expert als het ware letterlijk door de ogen van jouw klant en ontdekt zo waar de kansen tijdens deze reis (voor/tijdens en na) liggen voor jouw concept. Het resultaat is een handzame en vooral praktische rapportage waar je direct met aan de slag kunt. Hoe uitgebreid die rapportage is is geheel afhankelijk van jouw portemonnee en wensen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Maak kennis met de Regisseur van Winkelbeleving
Regisseur Carin Frijters werkt, samen met de aangesloten retailspecialisten, volgens de inzichten uit het boek Prikkel de Koopknop. We helpen retailers, ketens en fabrikanten eigentijdse concepten te bedenken en helpen ze bovendien om hun winkelconcepten nog beter te maken. Maar ook op het gebied van styling, merchandise, product, routing en layout en activatie is nog veel te winnen en daar weten wij als geen ander raad mee!

Wil je dus praktisch advies op maat? Of ga je liever direct aan de slag met een van onze retailspecialisten? Neem contact met ons op. Wij gaan graag verder in gesprek.