Retail Inspiratie Tour (RIT) thema agenda

De inspiratie ligt op straat.., de vraag is alleen waar? De Retail Inspiratie Tour (RIT) thema's, de lezingen, webinars en 'live' trainingen voor 2023 tref je hieronder in de agenda aan.

Heb je eigen ideeën of wensen kom er over in gesprek.

Ook dit seizoen zijn er weer volop maatwerkopties. De inspiratietours zijn altijd met een Nederlandstalige local. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Carin Frijters via carin@retailtheater.nl of te bellen met 06 22991709.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

RETAIL MATERIALS

maart 10 @ 13:00 16:00 UTC+2

Combineer je deelname aan deze Retail Inspiratie Tour met een bezoek aan Material District in Utrecht dat plaatsvindt van 8 t/m 10 maart. Bij minimaal 8 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers gaan we inspiratie snuiven in het verrassende Utrecht. Ga je mee?

De genoemde prijs is de prijs per deelnemer en is exclusief btw.

€95,00 per deelnemer

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
RETAIL INSPIRATION TOUR – RETAIL MATERIALS
95,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
RETAIL INSPIRATION TOUR – RETAIL MATERIALS
95,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
RETAIL INSPIRATIE TOUR – RETAIL MATERIALS
95,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Save 20%
Free shipping on all orders

Heb je eigen ideeën of wensen kom er over in gesprek.

Ook dit seizoen zijn er weer volop maatwerkopties  en altijd met een Nederlandstalige local. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen met
Carin Frijters via carin@retailtheater.nl of te bellen met 06 22991709.