Ontdek de meest innovatieve concepten tijdens een Retail Inspiratie Tour

De inspiratie ligt op straat… maar waar?! 

Hoe zie jij de wereld om je heen? Door wie laat jij je inspireren? Doe je niet al jaren hetzelfde, maar levert het niet meer op wat het voorheen deed?

Dit zijn dingen die we ons misschien weleens afvragen, waarbij helaas gebrek aan ruimte in de agenda vaak de belemmerende factor is. Laat je ook dit jaar weer verrassen door onze selectie van inspirerende concepten tijdens en schrijf je in. Zij gingen je voor:

Review Erik Leupen, Country Sales Manager IKEA Belgium at IKEA Group

‘Carin heeft ons geholpen om een fantastische team dag te organiseren voor ons team van Sales Leaders (category leaders) van IKEA België. Na een inspirerende workshop in Antwerpen zijn we (per fiets) de stad samen gaan verkennen op zoek naar prikkelende voorbeelden van nieuwe en bestaande concepten, merchandising, combinaties van on- en offline retailing samen. Dit alles om de ogen te openen van onze mensen op de wereld buiten de blauwe box. Een zeer geslaagde dag, goed georganiseerd, niet te strak met ruimte voor spontane impressies en dialogen. Haar vraag om haar na de briefing volledig vertrouwen te geven in de voorbereiding was uitdagend, maar zeer terecht naar bleek. Zeer tevreden!’

Kijk hier voor de Retail Inspiratie Tour (RIT) thema 2020 agenda!

Heb je eigen ideeën of wensen? Kom er over in gesprek. Naast de thema’s zijn er, zoals je van ons mag verwachten, ook dit jaar weer volop maatwerk mogelijkheden.

Interesse?

Op zoek naar inspiratie en leren van innovatieve ideeën? Er zijn nog veel meer Retail Inspiratie Tour mogelijkheden waaronder ons bekende maatwerk. Onder andere in New York, Londen, Berlijn en Parijs en altijd met een Nederlandstalige ‘local hero’. Informeer geheel vrijblijvend naar het volledige aanbod en de mogelijkheden door direct contact op te nemen met Carin Frijters via info@cfretail.nl of te bellen met 06 22991709.

Een reactie op “Retail Inspiratie Tour (RIT) thema agenda 2020

  1. Pingback: CF retail | Retail Inspiratie Tour (RIT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *