Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Sustainable retail

London Design Festival 20-21 Bloomsbury Way, London

Combineer deze tour met een bezoek aan het London Design Festival

Xperience Club

een samenwerking met Young Perfect

€1495

SMART RETAIL

Deze maatwerk Retail Inspiratie Tour voor retailers uit Australië heeft een focus op omnichannel retail en vindt plaats in Amsterdam.

Gratis

RETAIL NICHES

De wereld om ons heen verandert in een steeds hoger tempo. Hoe ga jij als retailer hiermee om? Véél te weinig laten we ons inspireren door de vaak verrassende concepten in onze eigen omgeving. De inspiratie ligt op straat.., de vraag is alleen waar?
Combineer je deelname aan deze Retail Inspiratie Tour met een bezoek aan Art Rotterdam en Object Rotterdam dat plaatsvindt van 9 t/m 12 februari.

Koop Tickets €95,00 12 tickets beschikbaar

RETAIL MATERIALS

Combineer je deelname aan deze Retail Inspiratie Tour met een bezoek aan Material District in Utrecht dat plaatsvindt van 8 t/m 10 maart. Bij minimaal 8 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers gaan we inspiratie snuiven in het verrassende Utrecht. Ga je mee? De genoemde prijs is de prijs per deelnemer en is exclusief btw.

Koop Tickets €95,00 11 tickets beschikbaar

Stoomcursus – Les 1. Consument

De driedelige stoomcursus RetailTheater gaat weer van start! Veel retailers vragen zich af: is er toekomst voor de winkel in het straatbeeld? Het antwoord is een volmondig JA. Als je tenminste het verschil maakt. De praktische stoomcursus die hoort bij de RetailTheater boeken helpt je daarbij.

Koop Tickets €495,00 9 tickets beschikbaar

Stoomcursus – Les 2. Klantenreis en winkelindeling

De driedelige stoomcursus RetailTheater gaat weer van start! Veel retailers vragen zich af: is er toekomst voor de winkel in het straatbeeld? Het antwoord is een volmondig JA. Als je tenminste het verschil maakt. De praktische stoomcursus die hoort bij de RetailTheater boeken helpt je daarbij. Carin Frijters en haar team van retailspecialisten nemen je graag mee en leren je met eenvoudige ingrepen van je winkel een ontmoetingsplaats te maken waar jouw klanten graag regelmatig terugkomen. In les 2 leer je alles wat je moet weten over de ideale indeling van jouw winkel. Bij deelname aan de driedelige stoomcursus ontvang je de boeken; RetailTheater, Prikkel de Koopknop en de Retail Survival Guide (een boekenpakket t.w.v. € 94,-) cadeau. De genoemde prijs is de prijs per deelnemer voor deelname aan deze driedelige stoomcursus en is exclusief btw. Doe je mee?

€495.00

RETAIL DESIGN

Combineer je deelname aan deze Retail Inspiratie Tour met een bezoek aan de Salone del Mobile in Milaan die dit jaar plaatsvindt van 18 t/m 23 april. Bij minimaal 8 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers gaan we inspiratie snuiven in het bruisende en innovatieve Milaan. Ga je mee?

Koop Tickets €295,00 11 tickets beschikbaar

Les 3. Visual merchandise

De driedelige stoomcursus RetailTheater gaat weer van start! Zodra je weet hoe je winkel eruit ziet is het tijd om na te denken over de manier waarop je jouw producten presenteert. Hoe je dat het beste kunt doen, hangt af van de klantgroepen die je bedient. Hoe ga je praktisch aan de slag met presentaties die werken? De genoemde prijs is de prijs per deelnemer voor deelname aan deze driedelige stoomcursus en is exclusief btw. Doe je mee?

€495.00

URBAN RETAIL

Combineer je deelname aan deze Retail Inspiratie Tour met een bezoek aan Design District dat plaatsvindt van 24 t/m 26 mei. Bij minimaal 8 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers gaan we inspiratie snuiven in het creatieve Rotterdam. De genoemde prijs is de prijs per deelnemer en is exclusief btw. Ga je mee?

€95,00