Retail Inspiratie Tour (RIT) thema agenda

De inspiratie ligt op straat.., de vraag is alleen waar? De Retail Inspiratie Tour (RIT) thema's, de lezingen, webinars en 'live' trainingen voor 2023 tref je hieronder in de agenda aan.

Heb je eigen ideeën of wensen kom er over in gesprek.

Ook dit seizoen zijn er weer volop maatwerkopties. De inspiratietours zijn altijd met een Nederlandstalige local. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Carin Frijters via carin@retailtheater.nl of te bellen met 06 22991709.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Stoomcursus – Les 1. Consument

De driedelige stoomcursus RetailTheater gaat weer van start! Veel retailers vragen zich af: is er toekomst voor de winkel in het straatbeeld? Het antwoord is een volmondig JA. Als je tenminste het verschil maakt. De praktische stoomcursus die hoort bij de RetailTheater boeken helpt je daarbij.

Koop Tickets €495,00 9 tickets beschikbaar

LEZING: PHYGITAL RETAIL

Is er in deze heftige tijden nog plek voor de fysieke winkel? Absoluut, maar dan wel de phygital versie graag. Ruim 70 tot 80% van de aankoopbeslissingen vindt nog steeds plaats op de winkelvloer. Realiseer je daarbij wel dat de consumentenbehoefte in de afgelopen periode behoorlijk veranderd is. Klanten zoeken meer dan ooit afleiding, een warm bad en volop persoonlijke aandacht. Retailexpert Carin Frijters deelt langs deze holistische zintuiglijke reis de laatste retailtrends en concepten die er echt toe doen voor de sierteelt marketeer. Deelt waar de kansrijke touchpoints zich bevinden in de klantreis van deze innovatieve concepten zodat je thuis direct aan de slag kunt. Benieuwd naar haar verhaal? Schrijf je dan nu in! Fotocredits: Gentle Monster - The circle of life campagne

€89,00

Stoomcursus – Les 2. Klantenreis en winkelindeling

De driedelige stoomcursus RetailTheater gaat weer van start! Veel retailers vragen zich af: is er toekomst voor de winkel in het straatbeeld? Het antwoord is een volmondig JA. Als je tenminste het verschil maakt. De praktische stoomcursus die hoort bij de RetailTheater boeken helpt je daarbij. Carin Frijters en haar team van retailspecialisten nemen je graag mee en leren je met eenvoudige ingrepen van je winkel een ontmoetingsplaats te maken waar jouw klanten graag regelmatig terugkomen. In les 2 leer je alles wat je moet weten over de ideale indeling van jouw winkel. Bij deelname aan de driedelige stoomcursus ontvang je de boeken; RetailTheater, Prikkel de Koopknop en de Retail Survival Guide (een boekenpakket t.w.v. € 94,-) cadeau. De genoemde prijs is de prijs per deelnemer voor deelname aan deze driedelige stoomcursus en is exclusief btw. Doe je mee?

€495.00

RETAIL DESIGN

Combineer je deelname aan deze Retail Inspiratie Tour met een bezoek aan de Salone del Mobile in Milaan die dit jaar plaatsvindt van 18 t/m 23 april. Bij minimaal 8 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers gaan we inspiratie snuiven in het bruisende en innovatieve Milaan. Ga je mee?

Koop Tickets €295,00 11 tickets beschikbaar

Les 3. Visual merchandise

De driedelige stoomcursus RetailTheater gaat weer van start! Zodra je weet hoe je winkel eruit ziet is het tijd om na te denken over de manier waarop je jouw producten presenteert. Hoe je dat het beste kunt doen, hangt af van de klantgroepen die je bedient. Hoe ga je praktisch aan de slag met presentaties die werken? De genoemde prijs is de prijs per deelnemer voor deelname aan deze driedelige stoomcursus en is exclusief btw. Doe je mee?

€495.00

URBAN RETAIL

Combineer je deelname aan deze Retail Inspiratie Tour met een bezoek aan Design District dat plaatsvindt van 24 t/m 26 mei. Bij minimaal 8 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers gaan we inspiratie snuiven in het creatieve Rotterdam. De genoemde prijs is de prijs per deelnemer en is exclusief btw. Ga je mee?

€95,00

Masterclass ‘woontrends vertalen naar de winkelvloer’

De tijdgeest van 2023 'On Good Soil' draait om het gegeven dat ideeën voor de toekomst niet vanzelfsprekend in goede aarde zullen vallen. Onze samenleving is uit balans. Hoe vertaald deze ontwikkeling zich in de woontrends en praktisch op de winkelvloer. Voor iedereen die met passie anno 2023 het maximale uit zijn woonwinkels of die van de klant wil halen. Ben je Inretail of BNS Crisp lid dan neem je al deel voor € 195,- excl. btw per deelnemer. Heb je vragen neem dan contact op met Carin Frijters door te mailen met carin@retailtheater.nl of te bellen met 06 22991709.

€ 195195.00

RETAIL INNOVATION

Combineer je deelname aan deze Retail Inspiratie Tour met een bezoek aan 3 DAYS OF DESIGN Kopenhagen dat plaatsvindt van 7 t/m 9 juni. Bij minimaal 8 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers gaan we inspiratie snuiven in het creatieve Rotterdam. De genoemde prijs is de prijs per deelnemer en is exclusief btw. Ga je mee?

€295,00

RETAIL COMMUNITY

Combineer je deelname aan deze Retail Inspiratie Tour met een bezoek aan het 'The Ground Fashion' Berlijn event dat plaatsvindt van 14 t/m 16 juli. Bij minimaal 8 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers gaan we inspiratie snuiven in het creatieve Berlijn.  De genoemde prijs is de prijs per deelnemer en is exclusief btw. Ga je mee?

€295,00

RETAIL LUXURY

Combineer je deelname aan deze Retail Inspiratie Tour met een bezoek aan Maison & Objet in Parijs dat plaatsvindt van 7 t/m 11 september. Bij minimaal 8 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers gaan we sfeer proeven in het mondaine Parijs.  De genoemde prijs is de prijs per deelnemer en is exclusief btw. Ga je mee?

€295,00

SUSTAINABLE RETAIL

Combineer je deelname aan deze Retail Inspiratie Tour met een bezoek aan London Design Festival dat plaatsvindt van 16 t/m 24 september. Bij minimaal 8 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers gaan we inspiratie snuiven in het creatieve Londen.  De genoemde prijs is de prijs per deelnemer en is exclusief btw. Ga je mee?

€295,00

OMNICHANNEL RETAIL

Combineer je deelname aan deze Retail Inspiratie Tour met een bezoek aan London Design Festival Londen dat plaatsvindt van 16 t/m 24 september. Bij minimaal 8 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers gaan we inspiratie snuiven in het creatieve Londen. Ga je mee?

Koop Tickets €295,00 12 tickets beschikbaar

Heb je eigen ideeën of wensen kom er over in gesprek.

Ook dit seizoen zijn er weer volop maatwerkopties  en altijd met een Nederlandstalige local. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen met
Carin Frijters via carin@retailtheater.nl of te bellen met 06 22991709.