RetailTheater is naast een platform een omnichannel boek voor retailers. Dat betekent dat je tijdens het lezen van het boek direct kunt switchen tussen de verschillende kanalen. In het boek staan steeds verwijzingen naar online. Daar vind je voorbeelden, filmpjes, muziek voor iedere stijlgroep, inspiratie of meer informatie. Zo is er in het boek gebruik gemaakt van layar, verwijzen we regelmatig naar YouTube en zijn er steeds weer nieuwe inspirerende voorbeelden op Pinterest en Twitter te zien. Maar kun je binnenkort ook handige schema’s en checklists downloaden op RetailTheater. Hartstikke omnichannel dus en de eerste service die met gespecialiseerde retailstylisten winkels helpt om nu en in de toekomst relevant te blijven.

Eigen identiteit en onderscheidend vermogen zijn immers belangrijker dan ooit. RetailTheater kruipt in de huid van de klant. Samen met de retailer verdiepen we ons in de belevingswereld van de klant. We brengen de klantenreis, de dienstverlening en processen in kaart. Wanneer en waarmee kun je het verschil maken? Wat drijft de consument in zijn aankoop? Welke klantervaringen creëren binding met je concept?

Onze bevindingen zetten we vervolgens om tot een stappenplan met werkbare oplossingen die de klant écht centraal stellen. Verschillende kanalen en middelen spelen daarbij in op de behoeften van de klant. Een flexibel winkelconcept en een persoonlijke selectie van zintuiglijke stimuli als kleur, licht, geur, instore communicatie, retailtechnologie, materiaal en geluid bieden de retailer weer kansen.

De aangesloten retailstylisten die samen met de regisseurs van winkelbeleving, Carin Frijters en Femke Cuijpers het platform RetailTheater vormen, werken volgens de inzichten uit het boek Prikkel de Koopknop. Na een klantenreis check-up volgt een praktisch advies en een werkbaar stappenplan. Daarbij kun je als ondernemer kiezen uit verschillende services en abonnementen, zodat je altijd precies betaalt voor wat je nodig hebt. De professionals binnen het platform RetailTheater ontwikkelen, realiseren en activeren voor retailers en fabrikanten graag creatieve en vooral praktisch realiseerbare ideeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *