Webinar: Retailen na de crisistijd

3 Posted by - 23 december 2020 - Retailspecialisten, Webinar

Zeer binnenkort tref je hier een nog uitgebreider retail webinar aanbod!

Klaar voor een mooie retail toekomst

Net zoals in het echte leven is het deels een kwestie van snel en adequaat handelen én van een goede voorbereiding vooraf. Wat ik veel zag tijdens de crisis rond covid-19 was dat retailers die de basis goed op orde hadden, goed op de hoogte waren van wat er speelt in de markt, de consumentenbehoefte kenden en die als het ware mee konden bewegen zonder hun eigen koers te verliezen de crisis sterker doorkwamen dan hun afwachtende en minder goed voorbereide collega’s.

Op de volgende data zijn er mogelijkheden:

  • Maandag 25 april 2022 van 16.00 tot 17.00 uur

Kun je digitaal aanschuiven bij het Retail Survival Guide webinar.

Onderwerpen die tijdens dit webinar in aan bod komen zijn:

  • Wat zijn anno 2021 de belangrijkste retailtrends?
  • Wat is de de basis van retailen in crisistijd?
  • Wat moet je doen om eenvoudig mee te kunnen bewegen?

Voor slechts € 59,- incl. btw neem je al deel aan dit webinar? Ben je nog niet in het bezit van de Retail Survival Guide en wil je die na afloop wel ontvangen dan betaal je slechts € 75,- incl. btw. Inschrijven doe je hier.

Zij gingen je voor:

‘Ik zie uit naar de presentaties van Carin, ze zijn altijd zeer relevant. Vanwege corona staat alles op zijn kop en kan ik zeker nieuwe Retail inzichten gebruiken.
En dat zijn er weer een heleboel! Zeer inspirerend en goed om mee aan de slag te gaan.’

– Marjan Vos, Manager Eye Museum Shop

‘Tijdens onze Digital Fair voor ons inkoopplatform met 15.000 actieve retailers, vroegen wij Carin Frijters om onze retail community bij te praten over de ontwikkelingen in de markt. We kregen als feedback van onze retailers dat zij vandaag de dag nog steeds baat hebben bij de tips va Carin/ Daar doen we het voor!’

– Joost Brugmans, CEO & Co-founder Orderchamp

‘Carin geeft met haar inspirerende presentaties handvaten aan de retailers om een volgende stap te zetten. Ze maakt de zaken toepasbaar, praktisch en geeft direct het haakje om deze toe te passen in je eigen business. Met haar know-how, ervaring, inspiratiebronnen en creativiteit kom je zeker een stap verder in het creëren van nieuwe kansen.’

– Mascha de Bruin – Head of Cluster Interior & Retail / Easyfairs

Vragen mail met carin@retailtheater.nl.