Retail Survival Guide webinar

2 Posted by - 23 december 2020 - Stoomcursus, Webinar

Klaar voor een mooie retail toekomst

Net zoals in het echte leven is het deels een kwestie van snel en adequaat handelen én van een goede voorbereiding vooraf. Wat ik veel zag tijdens de crisis rond covid-19 was dat retailers die de basis goed op orde hadden, goed op de hoogte waren van wat er speelt in de markt, de consumentenbehoefte kenden en die als het ware mee konden bewegen zonder hun eigen koers te verliezen de crisis sterker doorkwamen dan hun afwachtende en minder goed voorbereide collega’s.

Op vrijdag 29 januari 2021 van 10.00 tot 11.00 uur of op maandag 1 maart 2021 van 16.00 tot 17.00 kun je digitaal aanschuiven bij het Retail Survival Guide webinar.

Onderwerpen die tijdens dit webinar in aan bod komen zijn:

  • Wat zijn anno 2021 de belangrijkste retailtrends?
  • Wat is de de basis van retailen in crisistijd?
  • Wat moet je doen om eenvoudig mee te kunnen bewegen?

Voor slechts € 59,- incl. btw neem je al deel aan dit webinar? Ben je nog niet in het bezit van de Retail Survival Guide en wil je die na afloop wel ontvangen dan betaal je slechts € 75,- incl. btw. Inschrijven doe je hier.

Zij gingen je voor:

‘Tijdens onze Digital Fair voor ons inkoopplatform met 15.000 actieve retailers, vroegen wij Carin Frijters om onze retail community bij te praten over de ontwikkelingen in de markt. We kregen als feedback van onze retailers dat zij vandaag de dag nog steeds baat hebben bij de tips va Carin/ Daar doen we het voor!’ Joost Brugmans, CEO & Co-founder Orderchamp

Vragen mail met carin@retailtheater.nl.