Boek, netwerkbedrijf en community

1 Posted by - 3 maart 2016 - Over Ons

RetailTheater, de regisseur van winkelbeleving

Veel retailers vragen het zich af: is er toekomst voor de winkel in het straatbeeld? De concurrentie is groot, ook door de komst van online. Het antwoord is een volmondig ja. Als je tenminste het verschil maakt.

De consument krijgt in de retailbranche een steeds actievere en meer sturende rol. Wat betekent dit voor jouw winkel? Hoe kun je je concept hierop aanpassen? Bij RetailTheater zien we deze verandering als een kans om de fysieke winkel aantrekkelijker te maken. Eigen identiteit en onderscheidend vermogen zijn belangrijker dan ooit. Zorg dat je de klantreis goed in beeld hebt en gebruik verschillende kanalen om in te spelen op de wensen van je klant. Voeg daar een persoonlijke selectie van zintuiglijke stimuli als kleur, licht, geur, instore communicatie, retailtechnologie, materiaal en geluid aan toe en je bent verzekerd van een succesvol winkelconcept.

Netwerkbedrijf, platform & boek
RetailTheater is een netwerkbedrijf, platform & boek. De aangesloten retailspecialisten die samen met regisseur Carin Frijters RetailTheater vormen, werken volgens de inzichten uit het boek Prikkel de Koopknop van Carin Frijters.

Onze aanpak
RetailTheater werkt volgens de volgende drie stappen. We kunnen daarbij alle stappen doorlopen, maar we nemen uiteraard ook graag een onderdeel uit handen.

ICA

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktisch advies op maat
Een klantreis check-up aanvragen of direct aan de slag met een van onze retailstylisten? We gaan graag verder in gesprek. Neem contact met ons op!

← Home