Veel retailers vragen zich af: is er toekomst voor de winkel in het straatbeeld? Het antwoord is een volmondig ja. Als je tenminste het verschil maakt. RetailTheater helpt daarbij. De aangesloten retailstylisten en –specialisten werken volgens de inzichten uit het retailboek Prikkel de Koopknop. En leren jou in deze stoomcursus met relatief eenvoudige ingrepen van een winkel een ontmoetingsplaats te maken waar jouw klanten graag regelmatig terugkomen

Zo’n 70 tot 80% van de aankoopbeslissingen vindt plaats op de winkelvloer. Daar liggen dus de kansen!

PROGRAMMA

  • Wat je moet weten van klanten
  • De klantreis check-up inzetten voor je winkel. Hoe doe je dat?
  • Je winkel eenvoudig indelen en veranderen. Hoe doe je dat? Aan de slag met zones, vlekkenplannen en layouts.
  • Maak van je winkel (space) een echte ontmoetingsplaats (place) door de zintuigen te prikkelen met kleur, geur en geluid.
  • Hoe werken zichtlijnen, hotspots en focuspunten in de praktijk?
  • Zelf aan de slag met de allernieuwste presentatiedragers en -technieken!

 

LESSEN

  • Consument, klantreis en winkelontwerp door Carin Frijters of Femke Cuijpers
  • Zintuigen prikkelen in je presentaties door Carin Frijters of Femke Cuijpers.
  • Retailmerchandise door merchandise-experts Nynke Ott en Mirjam duMaine.


DATA EN TIJDEN

Voor de komende periode zijn er stoomcursussen gepland in het:

Voorjaar 2019                                                                                                                                

Op dinsdag 22 januari, maandag 11 februari en dinsdag 5 maart 2019 van 10.00 uur tot 16.00 uur op verschillende inspirerende locaties in Nederland.

VOOR WIE?

Voor interieurstylisten die graag in retail aan de slag gaan en voor iedere retailprofessional, van winkelier tot brand manager en van stylist tot verkoopmedewerker.

DOOR WIE?

Onze professionals van RetailTheater werken stuk voor stuk volgens de principes van het retailboek Prikkel de Koopknop. Per cursusdeel kijken we welke praktijkprofessional het beste kan worden ingeschakeld.

AANTAL DEELNEMERS

Om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen schenken aan alle individuele deelnemers is er gekozen voor een maximale groepsgrootte van 12 deelnemers. De cursus vindt plaats vanaf 8 deelnemers.

INNERLIJKE MENS

Koffie, thee een lekkernij en tussen de middag een lunch met boerenboterhammen en biologische sappen zijn inbegrepen in de cursusprijs.

DE EXTRA’S

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je een exemplaar van het boek RetailTheater – het praktische vervolg op Prikkel de Koopknop ter waarde van 29,- euro geheel gratis. Voorafgaand aan de les ontvang je ter voorbereiding een praktische lesbrief en na afloop van iedere les een digitale hand-out van de behandelde lesstof. Zodat je ook terug thuis eenvoudig aan de slag kunt. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, wordt er voor de lunch gezorgd.

INVESTERING EN VROEGBOEKKORTING

Boek je direct via deze site dan ontvang je maar liefst 50 euro vroegboekkorting en betaal je geen 745,- euro maar slechts 695,- euro per persoon voor de gehele praktische driedaagse stoomcursus. Aanmelden kan via info@retailtheater.nl.

IN-COMPANY

Uiteraard is het ook mogelijk om deze training in je eigen winkel of samen met collega-winkeliers in je eigen straat of winkelcentrum te organiseren. Voor meer info, neem contact op met Carin Frijters van RetailTheater via carin@retailtheater.nl en 06 22991709 of Femke Cuijpers viafemke@retailtheater.nl en 06 51556993.

OVER RETAILTHEATER

Om van een ‘space’ een ‘place’ te kunnen maken, moet je als retailer vandaag de dag echt meer in huis hebben dan ‘een beetje weten wat klanten willen’. De veranderingen in de wereld gaan zo snel, dat bijhouden bijna een onbegonnen taak is voor een individu. Het is precies de reden dat we RetailTheater zijn begonnen. Een boek, een netwerk én een online inspiratiebron, echt omnichannel. Als netwerk met professionals kunnen we met de juiste mensen op de juiste plek wél het verschil maken voor onze klanten. Neem ook een kijkje op www.retailtheater.nl om kennis te maken met de professionals en de werkwijze van RetailTheater.

RetailTheater is een initiatief van CF retail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *