Amsterdam, woensdag, 2 juni 2010 Inschrijven

Afstand nemen van bestaande massa markten. Op zoek zijn naar de aandacht van de hedendaagse consument.

Het belang van nichemarkten neemt toe. ‘Nouveau Niche’ aldus trendwatcher Reinier Evers. Collecties krijgen duidelijk een kortere levensduur en retailers moeten er echt alles aan doen om de klant anno 2010 te blijven boeien. Steeds vaker betrekken vaak kleinschalige retailers daarom ontwerpers en stylisten bij het creëren van een inspirerende retail omgeving. En zien we kunstzinnige initiatieven ontstaan. “Left Brain Right” zegt zei Li Edelkoort tijdens een van haar laatste trendlezingen voor Material ConneXion.

Hoe herkennen we tijdig deze ontwikkeling in onze eigen samenleving en natuurlijk binnen het eigen vakgebied “retail”? Wij nemen u graag mee op Retail Inspiratie Tour in het inspirerende Amsterdam. Laat u inspireren! En dat alles natuurlijk op de fiets.

RITprogramma

13.00 Inspirerende ontvangst op een bijzondere locatie

Korte inleiding door een trendkenner

Bezoeken minimaal 6 concepten onder begeleiding

van een  echte ‘Amsterdam- kenner’

18.30 Kunstzinnige borrel en evaluatie van de dag

Binnen één RIT gaan we samen met u bij minimaal 6 inspirerende concepten de diepte in en is er voldoende tijd voor discussie met de betrokken ondernemers!!

Natuurlijk kan deze RIT ook intern worden verzorgd en zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden. Te denken valt aan een volledige dagRIT, een diner, een fotograaf maar ook een passende overnachting behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u mailen, info@cfretailadvies.nl of bellen met Carin Frijters van CF retail advies, 06 22991709.

Lees de voorwaarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *