MIRROR GARDEN

4 Posted by - 1 oktober 2019 - Geen categorie

ArchStudio, een Chinees architectenbureau dat ruimtes en gebouwen transformeert naar een communicatiemedium tussen mens en omgeving, heeft een voorheen onbeduidend bouwwerk in de Hutong area van Beijing omgetoverd tot een wereldse retailbeleving. In deze bovenal multibrand boutique vind je verschillende andere disciplines als een expositieruimte en een restaurant. Het hele gebouw kan evengoed worden gehuurd als locatie voor uiteenlopende evenementen.

Varying light in MIRROR GARDEN

Uitgangspunt bij het ontwerp is de wens om het exterieur te verbinden met het interieur. Het kleurenpalet is neutraal van aard. De maagdelijk witte wanden en muren zijn gemaakt van reflecterende materialen die natuurlijk blenden in de omgeving en via een LED  lichtsysteem verschillende kleuren en sferen kunnen weergeven. Afgestemd op de collectie of een activiteit. De spiegelhal reflecteert het eindeloze groen van buiten en geeft oneindig veel facetten aan de tentoongestelde objecten. Deze inrichting creëert een illusie tussen het reële en de weerspiegelingen.

Photo by Honq Qiang, Mirror Garden

Wil jij weten hoe dit zal werken voor jouw concept? Neem contact op met Carin Frijters, Regisseur van Winkelbeleving, voor een vrijblijvend, oriënterend strategisch gesprek.Bel  me op 06 22991709 of mail naar carin@retailtheater.nl