POST CORONA LAY-OUT

2 Posted by - 12 juni 2020 - Publicaties

Luxe warenhuis ontwikkelt post corona lay-out. Winkelen bij de flagshipstore van Fenwick in de Bond Street in Londen ziet er na de lockdown volledig anders uit. Het luxe warenhuis heropent namelijk alleen de begane vloer voor het publiek en richt deze ruimte volledig anders in.

Waarom is het interessant?

Bijna iedere retailer worstelt momenteel met de uitdaging om een veilige situatie te creëren voor haar klanten.

Warenhuis Fenwick doet dit door ervoor te kiezen om op de begane vloer slechts een selectie van het volledige aanbod te laten zien. Bij interesse wordt de klant vervolgens persoonlijk begeleid naar de overige verdiepingen om daar uitgebreider naar het volledige aanbod te kunnen kijken. Een interessante maatregel om zo het aantal bezoekers te stroomlijnen en een veilige omgeving te creëren in een van de drukste winkelstraten van Londen.

Tegelijkertijd zullen er in alle Fenwick warenhuizen meer algemene post corona regels worden doorgevoerd. Denk daarbij aan; het deels afsluiten van de aanwezige paskamers, het stomen van kledingstukken nadat deze retour komen en het 72 uur in quarantine plaatsen van gepaste en niet verkochte items.

Kosteloos retail spreekuur

Heb je interesse in sparren over de kansen voor jouw winkelconcept in de nieuwe 1,5 economie? Wat je retail vraagstuk ook is, met mijn kennis en kunde sta ik graag voor je klaar! Kijk hier voor de mogelijkheden om deel te nemen aan het kosteloos retail spreekuur.