Retail Inspiratie Tour (RIT) thema agenda

De inspiratie ligt op straat.., de vraag is alleen waar? De Retail Inspiratie Tour (RIT) thema's, de lezingen, webinars en 'live' trainingen voor 2023 tref je hieronder in de agenda aan.

Heb je eigen ideeën of wensen kom er over in gesprek.

Ook dit seizoen zijn er weer volop maatwerkopties. De inspiratietours zijn altijd met een Nederlandstalige local. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Carin Frijters via carin@retailtheater.nl of te bellen met 06 22991709.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Sustainable retail

London Design Festival 20-21 Bloomsbury Way, London

Combineer deze tour met een bezoek aan het London Design Festival

Xperience Club

een samenwerking met Young Perfect

€1495

SMART RETAIL

Deze maatwerk Retail Inspiratie Tour voor retailers uit Australië heeft een focus op omnichannel retail en vindt plaats in Amsterdam.

Gratis

RETAIL NICHES

De wereld om ons heen verandert in een steeds hoger tempo. Hoe ga jij als retailer hiermee om? Véél te weinig laten we ons inspireren door de vaak verrassende concepten in onze eigen omgeving. De inspiratie ligt op straat.., de vraag is alleen waar?
Combineer je deelname aan deze Retail Inspiratie Tour met een bezoek aan Art Rotterdam en Object Rotterdam dat plaatsvindt van 9 t/m 12 februari.

€95,00

RETAIL MATERIALS

Combineer je deelname aan deze Retail Inspiratie Tour met een bezoek aan Material District in Utrecht dat plaatsvindt van 8 t/m 10 maart. Bij minimaal 8 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers gaan we inspiratie snuiven in het verrassende Utrecht. Ga je mee? De genoemde prijs is de prijs per deelnemer en is exclusief btw.

€95,00

Heb je eigen ideeën of wensen kom er over in gesprek.

Ook dit seizoen zijn er weer volop maatwerkopties  en altijd met een Nederlandstalige local. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen met
Carin Frijters via carin@retailtheater.nl of te bellen met 06 22991709.