Inspirerende online podia

2 Posted by - 12 april 2021 - Publicaties

Inspiratie, volgens ons kun je er niet genoeg van krijgen. Maar dan is het wel handig om te weten op welke podia er wat te vinden is. Een van onze goede voornemens is om met regelmaat nieuwe, inspirerende podia te delen. Omdat we voor nu niet konden kiezen starten we er alvast met twee.

World Hope Forum

Natuurlijk is Nederland vertegenwoordigd binnen het onlangs gelanceerde wereldwijde World Hope Forum.

Na de Nederlandse ontwerper en founder van Studio Boot, Petra Janssen, is als ambassadeur toegevoegd aan het internationale World Hope Forum platform niemand minder dan de Japanse designer en Trendtablet partner, Kaori Ieysu. Kaori is hiervoor benaderd door niemand minder dan trendforecaster Lidewij Edelkoort en designconsultant Philip Fimmano.

Er moet een nieuwe wereld ontstaan, waarbij duurzaamheid en minder maatschappelijke, economische en milieubelastende effecten het doel zijn. De coronapandemie heeft ons allemaal wereldwijd laten zien dat verandering noodzakelijk is, de kunst is om deze veranderingen inzichtelijk en concreet te maken. Het derde kosteloze digitale event vindt plaats op zondag 18 april a.s. waarbij de Japanse World Hope Forum ambassadeur en gastvrouw, Kaori Ieysu , het digitale dagprogramma verzorgt. Inschrijven kan hier.

Stay tuned! Via onze social media kanalen of via de nieuwsflash. Wij houden je graag op de hoogte van het vervolg.

Een ander inspirerend platform over duurzaam denken en doen is The Substitute.