Inspirerende (online) podia voor retailers

Inspiratie, volgens ons kun je er niet genoeg van krijgen. Maar dan is het wel handig om te weten op welke podia er wat te vinden is. Een van onze goede voornemens is om met regelmaat nieuwe, inspirerende podia te delen. Omdat we voor nu niet konden kiezen starten we er alvast met twee.

World Hope Forum

Natuurlijk is Nederland goed vertegenwoordigd binnen dit mooie initiatief van trendforecaster Lidewij Edelkoort en designconsultant Philip Fimmano.

Na de Nederlandse ontwerper en founder van Studio Boot Petra Janssen, is als ambassadeur de Japanse designer en Trendtablet partner Kaori Ieysu toegevoegd.

Er moet een nieuwe wereld ontstaan, waarbij duurzaamheid en minder maatschappelijke, economische en milieubelastende effecten het doel zijn. De coronapandemie heeft ons allemaal wereldwijd laten zien dat verandering noodzakelijk is, de kunst is om deze veranderingen inzichtelijk en concreet te maken. World Hope Forum werkt met een internationaal gezelschap van ambassadeurs die hun expertise kosteloos digitaal met je delen. Wil je weten wanneer de volgende World Hope Forum editie plaatsvindt, volg ons dan via de bekende social media kanalen of via onze nieuwsflash. Wij houden je graag op de hoogte van het vervolg van dit inspirerende initiatief. Stay tuned!

BELEEF DE TOEKOMST

Een ander inspirerend platform is het INNOVATE Experience 2023 initiatief in Arnhem.

De INNOVATE Experience 2023 is gratis en voor iedereen die wil weten hoe de wereld van morgen eruit ziet. We nemen Musis Arnhem op vrijdag 13 oktober van 10:00 tot 17:00 over. Bekijk hier het volledige expositie & testmarkt programma en laat je inspireren.