Inspirerende online podia (2)

2 Posted by - 23 december 2020 - Publicaties

Inspiratie, volgens ons kun je er niet genoeg van krijgen. Maar dan is het wel handig om te weten op welke podia er wat te vinden is. Een van onze goede voornemens is om met regelmaat nieuwe, inspirerende podia te delen. Omdat we voor nu niet konden kiezen starten we er alvast met twee.

The Subtitute

Platform voor het duurzame alternatief in interieur en verbouw. Alleen al in Europa wordt er ieder jaar ruim tien miljoen ton aan meubels weggegooid. 80-90% hiervan wordt verbrand of eindigt op de vuilnisbelt. Slechts 10% wordt gerecycled. Dit is zonde want zo gaan er heel veel waardevolle grondstoffen verloren! Helaas is dit binnen de sector en bij consumenten en veel ondernemers nog een grote blinde vlek, en een gemiste kans.

Daarom zijn Machteld Rijnten en Marieke Kamphuis The Substitute gestart. Hét platform voor het duurzame alternatief in interieur en verbouw. Ben je geïnteresseerd in de SUB methode die zij daarvoor ontwikkeld hebben? Stuur een mail en je ontvangt een link.

The Substitute is gestart met een community voor duurzame merken & professionals (interieurarchitecten, ontwerpers en stylisten). Zij delen netwerk, kennis en marketing-power in een online community met offline events.

Een enorme bron van informatie met als doel: de consument overzicht, inspiratie & kennis op het gebied van duurzaam wonen bieden zodat ze gemakkelijk duurzame keuzes kunnen maken.

Duurzaam denken en doen is niet meer weg te denken uit onze samenleving. De materie is echter niet eenvoudig maar breed breed en zeer divers. In de Retail Survival Guide is een van de retailtrends GO GREEN. En ontdek je retailers die al behoorlijk ver zijn met duurzaam denken en doen.

Vind je het interessant om te sparren over deze ontwikkeling en wat die zou kunnen betekenen voor jouw eigen winkel, zoek mij gerust vrijblijvend op.

Het tweede inspirerende online podium is: World Hope Forum

Of laat je verwonderen door het kosteloze duurzame Future Insights e-book cadeau van Talita Kalloe.