InspiratieFlash! Millennial vs 50er

1 Posted by - 8 juni 2017 - Geen categorie

De millennial en de vijftiger; twee belangrijke generaties in retail die lijnrecht tegenover elkaar lijken te staan. Tijdens ons event CO-LABORATORY komen deze twee generaties dan ook uitgebreid terug. Generaties? Maar we hebben het bij RetailTheater toch altijd over stijlgroepen? Dat klopt, en die blijven ook zeker belangrijk. Maar ook met generaties kom je veel over jouw klant te weten. Goed nieuws dus dat je op CO-LABORATORY van dé twee generaties een echte expert tegenkomt. Lees snel verder en ontdek wat je kan verwachten op maandag 26 juni.

Dé millennial-expert: Celmatique
Ze is de winnaar van de Elle Street Style Award en als model, vlogger en blogger de ultieme millennial-ondernemer: Celeste van Joost van Celmatique. We vertelden het al in een eerdere flash, zodra millennials zich kunnen identificeren gaan ze vol voor een merk. Geen wonder dus dat merken als H&M, NIKE, en Esprit (Celeste geeft binnenkort stijladvies voor Esprit op het Linda Festival), de samenwerking aangaan met iemand met een grote millennial fanbase: Celmatique. Zíj zorgt voor die herkenbaarheid. Sinds gister is zelfs haar eigen H&M x Celmatique collectie te koop!

Wil jij alles weten over de mogelijkheden van bloggen en vloggen om de millennial te bereiken? Mis haar interview tijdens CO-LABORATORY niet!

Dé vijftigers expert: Sandra van Vemden
Sandra van Vemden van MARE vat het perfect samen voor de ‘vergeten vijftigers’: “Het lijkt wel alsof op je vijftigste verjaardag het leven in één klap verandert in een stockfoto met lachende bejaarden”. Tenminste, dit lijkt het beeld van de media te zijn. En dit terwijl de vitale vijftigers met hun koopkracht juist ontzettend interessant zijn voor retailers. Kortom, tijd om je te verdiepen in deze generatie. Bij CO-LABORATORY maak je samen met Sandra een deep-dive in deze klantgroep. Leer hoe jij de vijftigers in hun hart raakt!

IF_millennialvsvijftiger_beeld_WP

Schrijf je in!
Twee compleet verschillende generaties die totaal andere wensen en eisen hebben. Of het nu jouw klant is of niet, bij CO-LABORATORY kom jij alles te weten over deze generaties. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Binnenkort vertellen we jou wat je nog meer kan verwachten tijdens ons event; vormgeving, styling, retail-architectuur.. Stay tuned!

Retail Workshop Utrecht by CHYMO & MORE Photography (http://chymomore.com)

Heb jij je nog niet ingeschreven? Dan is dit je kans. Maak nu nog gebruik van de extraatjes!