InspiratieFlash! laatste teaser

0 Posted by - 22 juni 2017 - Geen categorie

Het aftellen is nu echt begonnen.. Nog maar een paar dagen en dan is het al zover: het CO-LABORATORY event in Rotterdam! Met ruim 100 deelnemers kunnen wij niet wachten. Zoals je de afgelopen weken hebt kunnen zien hebben we een toffe line-up vol met inspirerende sprekers en hebben wij zelf een primeur voor de retailbranche. Maar wat kan je maandag precies verwachten? Hierbij een laatste teaser van ons evenement. Get excited!

Van trends naar blends: Ellen Haeser
Trend forecaster en blender Ellen Haeser neemt ons tijdens CO-LABORATORY mee in de tijdsgeest van nu. Alles staat met alles in verbinding en aan de hand van prikkelende beelden en videofragmenten kom jij erachter in welk ‘landschap’ we ons momenteel bevinden. Kortom, een toekomstperspectief die retail overstijgt. Laat je verrassen door Ellen en haar verhaal!

IF_COLAB_sneakpeek_1_WP

Tip: kom ’s ochtends voor CO-LABORATORY naar de trendworkshop ‘Het Nieuwe Leven van Mode’ van Ellen Haeser; alles over mode, waarde, stijl en betekenis. Meld je hier aan!

Primeur: vijf retail interieurtrends door Janou Bonnie & Carin Frijters
De meeste trendwatchers geven ons een duidelijke visuele richting wat betreft producten en collectieopbouw. Onmisbaar natuurlijk, maar het valt Carin Frijters op dat het bijna nooit over de ontwikkelingen op het gebied van de fysieke retailruimte gaat, over de holistische retailaanpak van de winkel in de winkelstraat. Daarom heeft Carin tijdens CO-LABORATORY, samen met spin in ’t nest, Janou Bonnie van Broeinest Rotterdam, een echte primeur: Samen delen zij de vijf retail interieurtrends van dit moment.

IF_COLAB_Sneakpeek_2_WP

“We hebben het continu over de veranderde retailwereld die ‘seamless’ moet zijn en een beleving moet bieden. Dan kunnen we het nu echt niet meer alleen over handel hebben.” – Carin Frijters