Dit mag je echt niet missen in 2017

1 Posted by - 23 januari 2017 - * Nieuws, Geen categorie

Het is 2017 en we zijn volop begonnen! We kiezen de meest inspirerende retailer van dit moment en vertellen je waarom. Ook zetten we de evenementen op een rij die je dit eerste kwartaal echt niet mag missen. Kortom, veel om naar uit te kijken!

Evenementen, beurzen en meer: onze top 5
Natuurlijk mag je onze Live InspiratieFlash niet missen, maar daarnaast kan je ook dit jaar op genoeg andere plaatsen inspiratie opdoen. Hieronder vind je alvast onze top 5 evenementen die niet mogen ontbreken op je lijstje:

  1. C.A.S.T. BrandNew  |  beurs & evenement   mode & accessoires
  2. MaterialXperience  |  beurs  |  materialen & innovatie
  3. IndustryForum Retail  |  evenement  |  management
  4. ShowUp   beurs   lifestyle & interieur
  5. TextielMuseum Co-Creatie  |  expositie  |  textiel & handcrafts

Klik hier voor nog meer tips en zet ze in je agenda!

Retail Workshop Utrecht by CHYMO & MORE Photography (http://chymomore.com)(Bron: Live Inspiratie Flash Utrecht, fotograaf: Chymo & More)

Het nieuwe winkelen: stel alles steeds opnieuw ter discussie
Een pakket binnen 30 minuten in huis hebben? Nooit meer in de rij staan bij de kassa? De consument van tegenwoordig is veeleisend en verwacht constant vernieuwing. Dé retailer van dit moment is een partij die alles ter discussie durft te stellen. Het was een pure online player, maar inmiddels is ook het offline retaillandschap opgezocht. Kan niet bestaat simpelweg niet bij deze retailer en alles is mogelijk. Voor ons is dit dan ook een retailer om in de gaten de houden. Lees snel verder en ontdek wie het is.

Amazon-Go3-(Bron: Wired, www.wired.com)

De visie van: hoe blijft de klant in jouw winkel?
Femke en Carin kunnen het niet vaak genoeg zeggen: begin met theater maken in je winkel. Op het nieuwe platform Visievan.nl van Jeff Dadema kregen wij een uniek podium om deze visie te delen. Een mooie kans om tussen al deze andere experts te staan! Lees hier hoe je van je bezoekers betaalde klanten maakt. Heel simpel, creëer een show.

FotoNieuwsbrief_ kopie(Bron: VisieVan, www.visievan.nl)

Color of the year 2017
Millford vroeg voor hun inspiratiemagazine The Mill aan een aantal creatieve retail professionals wat volgens hen dé kleur van 2017 zou worden. Carin maakt hierin een opvallende keuze. Lees vooral verder en laat je inspireren voor jouw retailconcept.

TheMill-kopie(Bron: Millford)