InspiratieFlash! Athleisure

1 Posted by - 1 juni 2017 - * Nieuws, Geen categorie

Wie wil soms niet even weg van de hectiek van alle dag? De nieuwe athleisure trend springt daar handig op in. Athleisure, sportmode die vooral gedragen wordt tijdens andere momenten dan het sporten, is overal. In je (sport)legging met mooie print loop je zo van de sportschool door naar je werk of de supermarkt. En wie heeft er niet een goede sneaker in de kast staan? Maar wat voor consequenties heeft deze athleisure trend voor de fysieke winkelomgeving?

CO-LABORATORY: Britta Hall over HKMX
Hunkemöller begrijpt als geen ander dat wellbeing hot is. Logisch dus dat zij recent een eerste winkel van hun nieuwe HKMX Sportswear concept, vol met comfy kleding, openden in het hippe Berlijn. Nu kunnen wij hier natuurlijk uitgebreid over vertellen, maar wie kan dit beter dan Britta Hall, de Global Retail Experience Manager van Hunkemöller International, zelf?

IF_wellbeing_HKMX_WP

Tijdens ons CO-LABORATORY event op maandag 26 juni bij Broeinest in Rotterdam neemt Britta je mee in dit nieuwe winkelconcept. Waarom een apart HKMX winkelconcept voor Hunkemöller? Welke specifieke conceptkeuzes zijn er gemaakt op het gebied van omnichannel en multi-sensory, en waarom? Wil je meer weten? Dat kan! Er  zijn nog tickets beschikbaar.

H&M blurs in Barcelona
Al jaren is Teresa Carles een expert op het gebied van gezond eten in Spanje. H&M ging voor haar nieuwe flagshipstore in Barcelona dus heel slim de samenwerking aan. Op de tweede etage van de totaal vijf verdiepingen vind je een restaurant: Flax & Kale x H&M. Koop hier gezonde sapjes en versbereide salades of broodjes. Het restaurant is ingericht op de drukke to-go levensstijl, maar je kan, omringd door levend groen en wit, ook in alle rust plaatsnemen aan de houten tafels. Een groot contrast met de drukte van de andere verdiepingen!

IF_wellbeing_HM3_WP

Een meditatiecentrum in Londen
De Lululemon winkel in Londen is inmiddels véél meer dan een verkoper van sport- en yogakleding alleen. Met wel 590 vierkante meter kan je in deze flagshipstore terecht voor fitness, nutrition en mindfulness. En na het volgen van een yogales kan je, net als bij de H&M in Barcelona, langs bij de bar voor een gezond sapje en ontmoet je lifestyle-genoten! In deze Lululemon health community kom je echt tot rust.

IF_wellbeing_Lululemon2_WP

Kom op 26 juni inspiratie snuiven
Naast Britta Hall van Hunkemöller over HKMX, gaan we het hebben over de belangrijke zilveren (50+) generatie, interviewen we een millennial die is uitgeroepen tot Elle Style Fashion Award Winner 2016, en nog veel meer. Bekijk hier het hele programma en laat je inspireren. En vergeet niet op maandag 26 juni CO-LABORATORY in je agenda te zetten!

Retail Workshop Utrecht by CHYMO & MORE Photography (http://chymomore.com)