IKEA OPENT VIRTUEEL FESTIVAL

0 Posted by - 14 september 2021 - Publicaties

En jij kunt erbij zijn! Hoe gaaf is dat?

Vier het beste van het leven thuis met het allereerste wereldwijde online 24/7 festival van IKEA op donderdag 16 september 2021. Artiesten, ontwerpers, dj’s en chef-koks openen 24 uur lang hun deuren. Hun huis wordt een virtueel podium, met maar één doel: op ontdekkingsreis naar nieuwe ervaringen. 

Het digitale evenement vindt plaats in meer dan honderd huizen en vijftig landen. Iedereen kan meegenieten van woonkamerconcerten, kookshows en home make overs.

Bezoekers van het Ikea Festival kunnen verschillende virtuele kamers bezoeken. Zo is er een 24-uur durende dj-marathon live vanuit het huis van dj’s zoals Kaytranada, Loraine James en Zuli. Ook zijn er huiskamerconcerten van bijvoorbeeld Arlo Parks, Amaarae en Clay and friends. Foodies krijgen een kijkje in de keuken van chef-koks als Pasta Queen en Paul Svensson en interieurliefhebbers kunnen zich laten inspireren door binnen te kijken bij ontwerpers Virgil Abloh en Ilse Crawford. De echte Ikea fan reist door de tijd in het digitale Ikea Museum en leert alles over 78 jaar geschiedenis van het Zweedse woonwarenhuis en over de veranderingen in interieur gedurende de jaren.

Bekijk hier wat er allemaal te zien is, en kom op 16 september terug op deze pagina! Wil je deelnemen vanuit Nederland kijk dan mee via www.IKEA.nl/festival