Antwerpen, Woensdag, 12 mei 2010 Inschrijven

Willen wij consumensen niet allemaal een bijdrage leveren aan een betere samenleving? Maar hoe dan? Zijn eco, duurzaam, recyclen de toverwoorden van 2010? Naast de toenemende consumptie zien we tegelijkertijd een bewustwording ontstaan. De consument is bereid om te betalen mits er ‘fair’ op staat en er door de aankoop een bijdrage geleverd wordt aan een betere samenleving. Op welke wijze vinden we dit fenomeen nu al terug in retail? Wij nemen u graag mee op RIT in de bruisende stad Antwerpen om u de laatste ontwikkelingen te laten zien binnen retail maar deze vooral te laten ervaren. Laat u inspireren. En dat alles natuurlijk op de fiets!

RITprogramma

13.00 Korte uitleg van de middag en de thema keuze

door trendkenner

Bezoeken minimaal 6 concepten onder begeleiding van

een echte ‘Antwerpen- kenner’

17.30 Verantwoorde borrel en evaluatie van de dag

Binnen één middag laten we u minimaal 6 inspirerende concepten zien en is er voldoende ruimte voor discussie met betrokken ondernemers!

Natuurlijk kan deze RIT ook intern worden verzorgd en zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden. Te denken valt aan een diner, een fotograaf maar ook een passende overnachting behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u een email sturen of bellen met Carin Frijters van CF retail advies, 06 22991709.

Lees de voorwaarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *