Duurzaam e-book cadeau

3 Posted by - 19 december 2020 - Publicaties

Laat je verwonderen door dit duurzame Future Insights e-book cadeau

Wat is de toekomst van kopen? Hebben fysieke winkels nog bestaansrecht? Wat vraagt de circulaire economie van de manier waarop we produceren en ontwerpen? En waarom is herwaardering cruciaal voor een duurzaam businessmodel?

Binnen de thema’s Duurzaamheid en Technologie lees je in dit Future Insights e-book een aantal belangrijke duurzame ontwikkelingen, onderbouwd met tips en inspiratie hoe je deze concreet kunt toepassen in een duurzame transitie.

Download hier de link naar dit mooie e-book cadeau van Talita Kalloe, oprichter van soulstores.com en contenstrateeg.

Over Talita Kalloe

Talita Kalloe is journalist, contentstrateeg en de oprichter van soulstores.com: een online en offline platform voor iedereen die bewust wil kopen en verkopen. Door purpose gedreven retailers, merken en makers te verbinden met consumenten, stimuleert ze bewust consumentengedrag. Enerzijds inspireert ze consumenten en ondernemers om goed geïnformeerde keuzes te maken. Anderzijds helpt ze ondernemers om woorden te geven aan hun duurzame missie en deze strategisch en geloofwaardig over te brengen naar hun doelgroep. Haar ambitie: de manier waarop we kopen en verkopen herwaarderen, bewustzijn creëren en een positieve impact nastreven.