CF retail, is het bureau voor helder en pragmatisch retailadvies en -inspiratie.

Carin Frijters is oprichter en eigenaar van CF retail en het platform RetailTheater, allround retail professional, aanjager, inspirator en auteur van de retailboeken, Prikkel de Koopknop en het zojuist verschenen omnichannel boek RetailTheater.

In de afgelopen 25 jaar heeft zij ongeveer alles meegemaakt wat er goed, mis en goed mis kan gaan bij de innovatie van winkelconcepten. Het gaat daarbij niet alleen over het ontwikkelen van ideeën, het aanscherpen van de positionering, het verbeteren van het concept, de selectie van het juiste huisstijlbureau of de briefing. Maar ook over het begeleiden van het creatieve proces tot en met de uitvoering van de pilot en de implementatie van het nieuwe concept.

Haar retail ervaring heeft zij opgedaan in de volgende branches; tuin, doe het zelf, optiek, juwelier, drogmetica, dames- en herenmode, wonen, automotive, fair trade, kringloop, dier, tweewieler en medische hulpmiddelen.

Vanuit deze ervaring, haar kennis en achtergrond geeft Carin onafhankelijk advies en praktische ondersteuning bij uw retail vraagstukken. Geen wollige verhalen maar een helder en compact verhaal, altijd met de focus op behalen of het verbeteren van het rendement.

Ook bouwen aan een meer onderscheidend winkelconcept? Neem dan contact op met Carin Frijters van CF retail voor een vrijblijvend gesprek via info@cfretail.nl of 06 22991709.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *