Carin Frijters is eigenaar van CF retail en initiator van boek èn platform RetailTheater, is een expert op het gebied van retailconcept ontwikkeling en de auteur van de boeken Prikkel de Koopknop en het praktische vervolg RetailTheater.

Zij inspireert en werkt samen met bedrijven om hen te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van een onderscheidend winkelconcept.

Hiervoor kijkt zij naar consumententrends in de nationale- en internationale markt, en zet ook haar 25 jaar pragmatische retailervaring in.

Carin deed haar retailervaring op bij groot- en kleinschalige retailers in Nederland in verschillende branches, waaronder dames- en herenmode, tuin, dier, wonen, speelgoed, drogisterijen, automotive, kringloop, fair trade, tweewielers, optiek, juwelier, medische hulpmiddelen en doe-het-zelf.

Daarbij heeft ze ongeveer alles wat fout, goed fout en goed kan gaan meegemaakt.

Ze schrijft regelmatig columns voor onder andere Retail Trends, Stylink, Retail Actueel, Retaildenkers, Mobilia en Second Sight en wordt regelmatig geinterviewd voor diverse dagbladen en vakbladen.

Carin kan worden ingezet voor een creatieve injectie in retailbedrijven, interim- en projectadvies, inspiratie, workshops en lezingen.

Een reactie op “Mastercourse expert, Carin Frijters

  1. Pingback: CF retail | MASTERCOURSE ‘De winkel als THEATER’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *