Beeldverslag live InspiratieFlash

0 Posted by - 26 juli 2016 - * Nieuws, Geen categorie

LIF1
Combineer retail inspiratie, zonnig weer en een creatieve broedplaats en je hebt de ingrediënten voor een geslaagde tweede editie van de live InspiratieFlash! Met een opkomst van ruim 80 deelnemers zagen we oude bekenden, maar ook veel nieuwe gezichten. Ze hadden allemaal één ding met elkaar gemeen: een passie voor retail. Het onderwerp van de dag? Retail 3.0. De toekomst van retail kwam in een beeldenstorm voorbij. De kern van het verhaal? Denk vanuit de consument!

LIF2

Aan de hand van verschillende retailtrends namen Carin Frijters en Femke Cuijpers de deelnemers mee langs inspirerende voorbeelden en stonden ze stil bij de klantreis van de hedendaagse consument. Op onze website staat een top 5 van retailtrends met voorbeelden van retailers die hier slim op inspelen.

LIFpubliek

Retailtip!
Beleven is voelen, horen, ruiken, zien en proeven. Prikkel met jouw winkelconcept alle zintuigen van de consument. Dit versterkt het verhaal dat je in de winkel wil vertellen en zorgt ervoor dat de consument zich laat leiden door emotie. Lees hier hoe Scotch & Soda dit doet met The Blauw Kitchen in Amsterdam.

LIFmanjong

Retailtip!
Dat levend groen een belangrijke retailtrend is, dat kunnen we niet meer ontkennen. De bewuste consument zoekt naar balans in een druk bestaan en levend groen biedt hier voldoende kansen voor. Wil je weten hoe jij groen in jouw winkel kan toepassen? Lees dan Groen is het nieuwe Goud!

LIFBorrel

Natuurlijk was er na de live InspiratieFlash weer een netwerkborrel voor de deelnemers om elkaar te inspireren en vragen te stellen aan de experts van RetailTheater. Daarnaast kregen de deelnemers de kans om hun retail cadeau te verzilveren.

LIFAM
We kijken terug op een geslaagde live InspiratieFlash met veel enthousiaste reacties. We hebben daarom besloten het evenement vaker organiseren aan de hand van verschillende invalshoeken. De eerst volgende editie zal gaan over vorm, kleur en materiaal. Meld je aan voor de digitale InspiratieFlash! om op de hoogte te blijven. Bedankt en tot de volgende keer!

Wil je meer weten wat RetailTheater voor je kan betekenen?
…..- Het boek RetailTheater
…..- De Praktische stoomcursus
…..- Mastercourse ‘De winkels als THEATER’ (voor de pro’s)

Wil je praktisch advies op maat? Een klantreis check-up aanvragen of direct aan de slag met een van onze retailstylisten? Carin Frijters en Femke Cuijpers gaan graag verder in gesprek. Neem verder contact met hen op via info@retailtheater.nl of rechtstreeks met de regisseurs Carin Frijters via carin@retailtheater.nl of 06 22991709 en Femke Cuijpers via femke@retailtheater.nl of 06 51556993.


Foto’s: Chymo & More