Retail Inspiratie Tour (RIT) thema agenda

De inspiratie ligt op straat.., de vraag is alleen waar? De Retail Inspiratie Tour (RIT) thema's, de lezingen, webinars en 'live' trainingen voor 2023 tref je hieronder in de agenda aan.

Heb je eigen ideeën of wensen kom er over in gesprek.

Ook dit seizoen zijn er weer volop maatwerkopties. De inspiratietours zijn altijd met een Nederlandstalige local. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Carin Frijters via carin@retailtheater.nl of te bellen met 06 22991709.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass ‘woontrends vertalen naar de winkelvloer’

juni 5 @ 10:00 16:00 UTC+2

De tijdgeest van 2023 ‘On Good Soil’ draait om het gegeven dat ideeën voor de toekomst niet vanzelfsprekend in goede aarde zullen vallen. Onze samenleving is uit balans. Hoe vertaald deze ontwikkeling zich in de woontrends en praktisch op de winkelvloer. Voor iedereen die met passie anno 2023 het maximale uit zijn woonwinkels of die van de klant wil halen.

Ben je Inretail of BNS Crisp lid dan neem je al deel voor € 195,- excl. btw per deelnemer.

Heb je vragen neem dan contact op met Carin Frijters door te mailen met carin@retailtheater.nl of te bellen met 06 22991709.

Heb je eigen ideeën of wensen kom er over in gesprek.

Ook dit seizoen zijn er weer volop maatwerkopties  en altijd met een Nederlandstalige local. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen met
Carin Frijters via carin@retailtheater.nl of te bellen met 06 22991709.