Retail Inspiratie Tour (RIT) thema agenda

De inspiratie ligt op straat.., de vraag is alleen waar? De Retail Inspiratie Tour (RIT) thema's, de lezingen, webinars en 'live' trainingen voor 2023 tref je hieronder in de agenda aan.

Heb je eigen ideeën of wensen kom er over in gesprek.

Ook dit seizoen zijn er weer volop maatwerkopties. De inspiratietours zijn altijd met een Nederlandstalige local. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Carin Frijters via carin@retailtheater.nl of te bellen met 06 22991709.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Les 3. Visual merchandise

april 24 @ 13:00 17:00 UTC+2

De driedelige stoomcursus RetailTheater gaat weer van start! Zodra je weet hoe je winkel eruit ziet is het tijd om na te denken over de manier waarop je jouw producten presenteert. Hoe je dat het beste kunt doen, hangt af van de klantgroepen die je bedient. Hoe ga je praktisch aan de slag met presentaties die werken?

De genoemde prijs is de prijs per deelnemer voor deelname aan deze driedelige stoomcursus en is exclusief btw. Doe je mee?

€495.00 excl. btw. voor drie lessen.

Heb je eigen ideeën of wensen kom er over in gesprek.

Ook dit seizoen zijn er weer volop maatwerkopties  en altijd met een Nederlandstalige local. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen met
Carin Frijters via carin@retailtheater.nl of te bellen met 06 22991709.