Retail Inspiratie Tour (RIT) thema agenda

De inspiratie ligt op straat.., de vraag is alleen waar? De Retail Inspiratie Tour (RIT) thema's, de lezingen, webinars en 'live' trainingen voor 2023 tref je hieronder in de agenda aan.

Heb je eigen ideeën of wensen kom er over in gesprek.

Ook dit seizoen zijn er weer volop maatwerkopties. De inspiratietours zijn altijd met een Nederlandstalige local. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Carin Frijters via carin@retailtheater.nl of te bellen met 06 22991709.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LEZING: PHYGITAL RETAIL

maart 30 @ 16:00 18:00 UTC+2

Is er in deze heftige tijden nog plek voor de fysieke winkel? Absoluut, maar dan wel de phygital versie graag. Ruim 70 tot 80% van de aankoopbeslissingen vindt nog steeds plaats op de winkelvloer. Realiseer je daarbij wel dat de consumentenbehoefte in de afgelopen periode behoorlijk veranderd is. Klanten zoeken meer dan ooit afleiding, een warm bad en volop persoonlijke aandacht. Retailexpert Carin Frijters deelt langs deze holistische zintuiglijke reis de laatste retailtrends en concepten die er echt toe doen voor de sierteelt marketeer. Deelt waar de kansrijke touchpoints zich bevinden in de klantreis van deze innovatieve concepten zodat je thuis direct aan de slag kunt. Benieuwd naar haar verhaal? Schrijf je dan nu in!

Fotocredits: Gentle Monster – The circle of life campagne

€89,00

Heb je eigen ideeën of wensen kom er over in gesprek.

Ook dit seizoen zijn er weer volop maatwerkopties  en altijd met een Nederlandstalige local. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen met
Carin Frijters via carin@retailtheater.nl of te bellen met 06 22991709.